Permiteți-ne să ne prezentăm!

Călătoria noastră în lumea energiei regenerabile a început ca Mirror Group Print. O tipografie, după cum îi spune și numele. Înființată în 2016 am ajuns la o cifră de afaceri de jumătate de milion de euro în 2020 și un număr de 18 angajați.

Și ca să fim sinceri, oricine ne-ar fi spus acum un an că ne vom diversifica afacerea ar fi fost privit cel mult cu îngăduință. Ne place ceea ce facem, suntem fericiți să vedem că putem livra tipărituri de calitate la standarde înalte și suntem implicați în această afacere.

Dar evoluția pieței europene de energie avea alte planuri pentru noi. Personal le-am aflat în ziua în care am primit factura de energie pentru luna decembrie a anului 2021. A fost momentul în care a devenit evident că afacerea noastră nu mai poate funcționa la costurile propuse de furnizorii tradiționali de energie electrică. Aveam nevoie de o soluție rapidă și sigură. Aplicarea pentru fonduri europene nu era fezabilă, fiind de notorietate perioada lungă de așteptare. Am băgat adânc mâna în buzunar și am montat singuri panourile, oferindu-i statului ocazia să ne ajute cu altă ocazie.

Sfârșitul lunii ianuarie 2022 ne-a găsit cu ele montate. Ne-am mișcat bine! Dar ce folos, birocrația încă nu își revenise după sărbătorile de iarnă. Termenul legal de punere în funcțiune, 10 zile la acel moment, funcționa doar pe hârtie. Ceea ce ne-a determinat să ne mobilizăm cum nu am făcut-o pentru nimic altceva. A urmat o lună de telefoane, e-mail – uri, vizite, completate cu telefoane, e-mail – uri vizite. Ca o răsplată pentru perseverența noastră, cu o întârziere de numai o lună, o echipă a Distribuție Oltenia ne-a montat contoarul pe 23 februarie 2022. În ziua următoare invertorul a fost pornit, oferindu-ne statutul de prosumator!

În contextul în care toată aventura de mai sus s-a transformat în experiența de astăzi ne-am hotărât să întindem o mână de ajutor celor interesați de beneficiile centralelor de producere a energiei din surse regenerabile. pentru îndeplinirea acestui obiectiv, am creat www.energiepentrutoti.ro

Observând ca ideea are succes in rândul populației, am separat activitatea tipografiei de cea a platformei, si am creat ECITIM PORTAL SA. Modificările structurii operaționale au fost necesare din dorința de a crea o entitate dedicată, capabilă să se concentreze cu maximă atenție pe ambițiosul proiect pe care îl vom creiona succint mai jos.

În acest sens, oferim partenerilor noștri posibilitatea de a achiziționa acțiuni, ceea ce va face procesul decizional mai transparent și mai eficient iar gradul de încredere în această companie va crește atât pe piață cât și în rândul investitorilor.

Contact
Email: contact@energiepentrutoti.ro
 
ECITIM PORTAL SA – RO46348454
NR. Ireg. J16/1636/2022

Craiova, str. Vasile Alecsandri nr 55A-55B
Termeni și Condiții

® 2002 Energie Pentru Toti
Drepturile de autor sunt brevetate conform certificatului BOIP nr. 136595 si
sunt protejate de lege

error: Content is protected !!