EnergiePentruToti.ro este un concept inovator, un portal on-line transparent și ușor de folosit, care oferă mediul ideal de colaborare între diferite entități (fizice și juridice), ce au ca scop comun construirea centralelor de producere a energiei electrice prin panouri fotovoltaice sau alte surse de energie regenerabilă.

Astăzi oricine poate deține o parte mai mare sau mai mica dintr-o centrala de producere a energiei din panouri fotovoltaice sau alte surse de energei regenerabilă!

Te întrebi dacă poți intra în acest proiect?​

Răspunsul este fără echivoc, DA! Indiferent dacă deții o firmă acreditată ANRE specializată în montarea panourilor fotovoltaice, ești persoană fizică sau un mic întreprinzător ce se gândește să beneficieze de avantajele oferite de aplicația portal.energiepentrutoti.ro, cu siguranță locul tău este aici! Am gândit o platformă versatilă prin intermediul căreia se pot dezvolta parcuri fotovoltaice montate la sol sau pe acoperiș, iar forma de energie se poate extinde către cea eoliană – produsă de vânt, sau cea hidro – produsă de căderea apei. Analizăm idei inovatoare de stocare a energiei electrice, conștienți că limitele există doar pentru că noi le materializăm mental.

Vino alături de noi!

Prin proiectul energiepentrutoti.ro, oricine poate deține putere de producție (panouri fotovoltaice) într-o centrală de producere a energiei din surse regenerabile. Dacă locuiești la bloc, de exemplu, este deosebit de dificil să montezi panouri fotovoltaice, iar  dacă locuiești la casă poți avea constrângeri legate de spațiu sau de aspectul lor. Un segment importat este dat și de cei care desfășoară activități comerciale în spații amenajate la parterul blocurilor sau închiriate. Chiar dacă nu te numeri printre cei descriși mai sus și dorești doar să obții venituri pasive, poți să deții putere de producție într-o centrală fotovoltaică dezvoltată de noi.

Avantajele sunt deosebit de interesante. Astfel, ești protejat de la bun început împotriva fluctuației costului energiei electrice. Randamentul remarcabil ale acestor panouri fotovoltaice, generat de proiectarea și alegerea acestora, alături de costuri scăzute de întreținere – care se refera la reparare, curățare, servicii de pază și nu în ultimul rând la asigurarea lor împotriva fenomenelor meteo – sunt argumente care stau la baza garantării unui venit pasiv important, pentru o perioadă lungă de timp.

Unde țintim?​

Visul nostru de astăzi este România verde de mâine

FONDURI STRANSE IN MILOANE EURO
0
CONSUMATORI
0
MWH PRODUSI IN PROIECTELE NOASTRE
0

Portalul de Energie ECITIM - platformă integrata de centrale pentru producerea energiei din surse regenerabile (panouri fotovoltaice)

Ce am făcut între timp?

01 decembrie 2022 – Am hotărât francizarea portalului

18 august 2022 am pornit proiectul DIOSTI unde s-au instalat 4 centrale fotovoltaice de 400KWp fiecare.

28 iulie 2022  am conectat la energie și am pornit producția pentru al doilea proiect: Tompack

29 iunie 2022 – Am conectat la energie si am pornit producția pentru proiectul MIRROR

8 iunie 2022 – Am obținut ATR-ul pentru parcul MIRROR

Din 31 mai 2022 activitățile Mirror Group Print au fost separate de cele ale platformei energiepentrutoti.ro și transferate către Ecitim Portal S.A.

În 25 mai 2022 au fost încheiate toate formalitățile ce erau în sarcina noastră, actele fiind depuse la Distribuție Electrică Oltenia în vederea racordării primului nostru proiect, cu o putere totală mai mare de 250kW.

5 mai 2022 a fost data în care s-a încheiat procesul de contractare  a primului nostru proiect. În aceeași zi s-a încheiat strângerea de fonduri pentru realizarea sa.

 

22 aprilie 2022 a fost lansat Portalul de Energie

Drumul a fost deschis către achiziția de putere de producție precum și pentru accesarea documentelor și contractelor.

25 februarie 2022 – Reprezintă data de naștere a primului nostru parc fotovoltaic. Evoluția pieței de energie și imposibilitatea de a ne previziona cheltuielile ne-au determinat să luăm decizia de a ne construi propriul parc fotovoltaic. Astăzi acesta are toate aprobările obținute, este deja funcțional iar producția sa poate fi urmărită live pe site-ul nostru www.energiepentrutoti.ro.

Întrebări și răspunsuri​

Contact
Email: contact@energiepentrutoti.ro
 
ECITIM PORTAL SA – RO46348454
NR. Ireg. J16/1636/2022

Craiova, str. Vasile Alecsandri nr 55A-55B
Termeni și Condiții

® 2022 Energie Pentru Toti
Drepturile de autor sunt brevetate conform certificatului BOIP nr. 136595 si
sunt protejate de lege

error: Content is protected !!